De Vlas Automobielbedrijf - Bloemendaalseweg 1, Bloemendaal – Tel: 023 – 525 67 67 - info@devlasauto.nl

Geschiedenis

De Vlas Automobielbedrijf is een garagebedrijf dat in 1979 is opgericht door dhr. T.J.A de Vlas. De wens om een eigenbedrijf op te bouwen en de liefde voor het merk Jaguar, hebben er voor gezorgd dat in oktober 1979 dhr. De Vlas zijn deuren voor het eerst opende op de Kinderhuisvest te Haarlem. Samen met mw. De Vlas is daar de grondslag gelegd voor de fijne vaste klantenkring die nu aanwezig is. Service, klantvriendelijkheid en openheid zijn al die jaren sleutelrollen geweest binnen het bedrijf.

Door de toenemende vraag of ook de Rover als ook de Land Rover in onderhoud kon, de verkeershinder vanuit de stad, de groeiende klanten kring en het gebrek aan ruimte maakte het dat de familie in 1990 het pand aan de Kinderhuisvest heeft verlaten. De Vlas Automobielbedrijf verhuisde naar het huidige pand aan de Bloemendaalseweg te Bloemendaal, waar het door de altijd geopende garagedeur al weer 20 jaar een bekend punt is binnen de Bloemendaalse winkelstraat.

De Vlas Automobielbedrijf is de Jaguar specialist in Bloemendaal en omstreken

Door al die jaren vast te houden aan de merken Jaguar en Land Rover is er een uniek gespecialiseerd garagebedrijf ontstaan. Door altijd ook nieuwe auto’s te verkopen is de vooruitgang in techniek niet stil blijven staan.

Inmiddels, vele jaren later, hebben 2 zoons zich bij de zaak gevoegd, waardoor het bedrijf in de familie zal blijven. Samen zorgen zij nu voor het onderhoud en de veiligheid van uw auto en blijft de service, klantvriendelijkheid en openheid gewaarborgd.Automobielbedrijf de Vlas voor Land Rover en Jaguar onderhoud en aanschaf